Debat de política local

Hui dilluns 9 de maig, a les 20:00 hores i en el Centre Cultural El Teular tindrà lloc un debat de política local organitzat per l’Associació de Veïns de Cocentaina.

Al debat s’ha convocat a tots els partits que es presenten a les properes Eleccions Municipals, entre ells el Col·lectiu 03820. Nosaltres ja hem acceptat participar al debat i aquesta vesprada acudirem al Teular per exposar les nostres propostes.

L’acte serà retransmés en directe per Ràdio Cocentaina (al 107.9 de la FM i també amb l’emissió online) i estarà estructurat en dues parts. A la primera part cada partit tindrà 15 minuts d’intervenció per parlar lliurement dels quatre temes que l’Associació ha triat: Participació Ciutadana, Estratègia Territorial (Urbanisme), Serveis Socials i Desenvolupament Local. A la segona part es faran les preguntes, triades per sorteig aquesta vesprada d’entre totes les que han enviat els veïns i veïnes a l’Associació.

És una llàstima que hàgem d’esperar quatre anys per a que a Cocentaina es parle de política mitjançant el debat. Si es feren més a sovint actes com el d’aquesta vesprada, els ciutadans i ciutadanes podríem veure les propostes que ofereix cada partit i fer-se’n una idea més clara de qui som i què diem cadascun. Malauradament, ni tan sols a Ràdio Cocentaina existeixen programes de debat (i no serà perquè no s’han fet propostes en aquest sentit). Esperem que la cosa canvie.

Article d'opinió escrit per Ivan Blasco


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>