Nova enquesta

Ahir va tindre lloc el debat de política local, i segurament molts de vosaltres estiguéreu seguint-lo, bé al Centre Cultural el Teular o a través de l’emissió radiofònica. Jo em vaig quedar amb les ganes perquè -imagine que per saturació- l’emissió online de Ràdio Cocentaina no em funcionava, i ahir no estava tan a prop de la terreta com per a poder sintonitzar el 107.9 de la FM. M’he de conformar amb una gravació per saber el que les diferents forces polítiques proposaven als veïns i veïnes de Cocentaina. Tanmateix, si que vos puc preguntar als que visiteu aquest blog què vos va semblar el debat, i per això teniu la següent enquesta:

L'ENQUESTA

Què et va semblar el debat de política municipal del dilluns?


Resultats

Loading ... Loading ...

Article d'opinió escrit per Ivan Blasco


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>