Nota informativa sobre l’acte de presentació

Aquest matí teníem prevista la instal·lació d’una taula informativa al mercat de Cocentaina, però com a mostra de dol i respecte a les víctimes i afectats pel terratrèmol d’ahir a Lorca, no l’hem muntada i a les 12 hores ens hem sumat a la concentració silenciosa davant les portes de l’Ajuntament.

Després de parlar amb la resta de partits polítics municipals (als que agraïm la seua comprensió), la gent del Col·lectiu 03820 hem acordat mantenir l’acte de presentació que estava programat per a aquesta vesprada, degut a la impossibilitat de traslladar-lo de data i a que no tenim cap altre autoritzat per la Junta Electoral. A l’inici de la presentació es guardarà un minut de silenci en memòria de les víctimes de la catàstrofe.

Des del Col·lectiu 03820 de Cocentaina volem manifestar el nostre pesar pels tràgics efectes del terratrèmol i enviar una forta abraçada de consol i ànim als ciutadans i ciutadanes de Lorca.


2 comentaris a “Nota informativa sobre l’acte de presentació

  1. El acte de presentacio va ser un exit i vegem que nia interes de part del poble de Cocentaina per millorar i estic content de que veuen a 03820 com a una solucio pals probemes de la vila condal.

  2. Ha estat un èxit d’assistència a l’acte, de manera que el Col · lectiu 03820 agraeix al poble de Cocentaina l’interès prestat a la seva presentació pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>