Una de vídeos

Aquestos darrers dies hem estat immersos en el muntatge de les gravacions de la setmana passada (per això veureu que no hem escrit al blog). El resultat el teniu al Youtube i just ací baix.

Desitgem que vos agraden i que al veure’ls gaudiu tant com ho hem fet nosaltres al filmar-los.


7 comentaris a “Una de vídeos

  • Hola Salvador,
   disculpa’ns l’enorme retràs en respondre’t. Els vídeos ja no estan accessibles perquè una vegada passada la campanya electoral els varem retirar. De tota manera, et podem fer arribar una còpia per correu electrònic. :)

 1. Hola!
  Primer de tot enhorabona per donar el pas d’entrar en política. Si cap partit dels existents us ofereix el que busqueu, doncs ben fet això de fer-ne un de nou.
  M’interessa saber el per què del punt 1. Per què heu acordat “no fer pacte de govern” i que siga “la llista més votada” la que governe Cocentaina.
  Gràcies.

  • Hola Sellés,
   gràcies per llegir-nos i participar. Alguns de nosaltres, i jo mateix, som seguidors del teu blog, per la qual cosa em prenc la llibertat de ser jo qui et responga en nom del Col·lectiu. Et donaré una resposta més detallada a l’apartat de comentaris del teu blog, però també ho faré breument ací.
   Hem acordat no fer pacte de govern perquè seria trair els principis del Col·lectiu 03820 i hem decidit fer-ho públic com a manera de clarificar als votants que el vot per al Col·lectiu 03820 no va a recalar en cap altre partit. L’experiència que tenim a Cocentaina ens diu que un pacte de govern equival a signar un xec en blanc i mirar cap a altre costat, perdre la veu crítica. Alguns creuen -sembla- que, donat el cas, 03820 recolzaria la llista més votada. Els d’un costat diuen que seria per donar-li l’alcaldia al PP, els de l’altre que seria per mantindre al PSOE. Ni l’un ni l’altre, rotundament no. Potser no ens han entés bé o segurament no ens hem fet entendre bé. Quan diem “Que governe la llista més votada” no vol dir que li donem el nostre recolzament, sinó que pensem que hauria de ser així, que fora la llista més votada pels socarrats la que haguera de formar govern -en minoria-, però en cap cas els vots del Col·lectiu recolzaran cap partit per obtindre l’alcaldia. L’únic que recolzarem, com diem al nostre decàleg, seran “les decisions quan siguen beneficioses per al poble, independentment de qui les propose”, és a dir, que unes vegades votarem a favor i altres en contra o ens abstindrem, segons procedisca en cada cas. Amb un pacte de govern es perd eixa llibertat en detriment d’interesos partidistes o particulars.
   03820 ni posarem ni llevarem l’alcalde. Si no governa la llista més votada, serà pel pacte d’altres. Si ho fa -ens sembla el més legítim-, no serà amb nosaltres, perquè senzillament no entrem en eixa qüestió. No es tracta de llevar una cara i posar altra, es tracta d’idees i d’una forma d’entendre la democràcia que ara mateix cap partit comparteix amb nosaltres -per molt que intenten en un parell de setmanes deslligar-se del discurs i/o accions durant quatre anys amb representació a l’Ajuntament-.
   Si serveix per esclarir més la nostra postura, afirme que al Ple per configurar la propera Corporació Municipal les/els representants del Col·lectiu 03820 ens abstindrem en la votació o votarem a un/a regidor/a del Col·lectiu 03820. No votarem per a alcalde a ningú del PSOE, PP, EU, BLOC o UCE. Ho dic com a aclariment als lectors del blog, als votants en general i també a alguns membres de les altres formacions polítiques que pugen pensar el contari -i fer com al conte de la lletera-: Els vots que ens confie la gent seran per defendre el nostre ideari, i no estan en lloguer ni en venda.
   Si algú ha arribat a llegir fins ací, gràcies! :) I els convide a passar pel teu blog i veure la resposta a aquesta i altres qüestions: Amb tot el dret del món

 2. Estic content de que tots els videos i la informacio que am posat asi agrade a tot el mon esta tot fet amb mol de cariño e intentat que tot el mon sapia com pensem i lo que volem per a el poble ya que la nostra proposta es tan simple com aixo que el mateix poble decidisca que vol fer en tots els aspectes.

  • Hola Mª Àngels,
   ens alegra saber que gaudiu amb els vídeos. Precisament estan fets amb la intenció de distendre un poc una campanya que -tot siga dit- està siguent bastant correcta per part de totes les forces polítiques. A veure si som capaços de sumar entre tots i de portar endavant una autèntica democràcia participativa: una proposta ben real i necessària. Gràcies pels ànims i per visitar el nostre blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>