Moció sobre la gestió dels residus de l’oli domèstic

El residu dels olis usats és, hui dia, una de les principals causes de contaminació de les aigües urbanes com a conseqüència del seu abocament incontrolat.
La societat està sensibilitzant-se cada vegada més en que la reutilització de l’oli usat és una necessitat, ja que, quan no ja no s’ha d’usar més, en moltes ocasions, s’aboca directament a la xarxa de clavegueram, la qual cosa és una greu agressió al medi ambient i representa un augment de les despeses en la depuració de les aigües residuals.

La solució a aquest greu problema passa per recollir-lo i reutilitzar-lo amb la implantació d’un sistema que arreplegué i gestione els residus generats.

Per aixó, el Col.lectiu 03820 proposa al Ple Municipal:

- QUE S’INICIEN LES GESTIONS ESCAIENTS PERQUÈ COCENTAINA DISPOSE, EL MÉS AVIAT POSSIBLE, D’UN SISTEMA QUE ARREPLEGUE I GESTIONE ELS RESIDUS GENERATS PER LES RESTES D’OLI DOMÈSTIC.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>