Ajornament de ‘polítics en acció’

El programa de debat ‘Polítics en acció’ que s’havia d’emetre hui a Ràdio Cocentaina s’ha ajornat. El motiu ha estat una qüestió personal de força major d’un dels participants que havia d’intervindre. Entre tots els convidats hem acordat ajornar per a més endavant el debat de hui, que portava com a tema ‘Quina ràdio volem?’.

Lamentem les molèsties de tots els que heu sintonitzat l’emissora per escoltar el programa. Ben prompte* tornarà a haver una nova edició de ‘Polítics en acció’ i allà estarem el 03820 per dir la nostra.

* La propera setmana s’emetrà en directe el Ple de l’Ajuntament de Cocentaina.

Article d'opinió escrit per Ivan Blasco


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>