Avís / Aviso

La Junta General de Ràdio Cocentaina ha aprovat, amb 7 vots del PSOE i 3 del PP, eliminar l’espai d’articles dels partits a partir del pròxim número de la revista. Els convidem a seguir l’actualitat del Col·lectiu 03820 en la pàgina web www.03820.org i a les xarxes socials, on seguirem publicant els nostres escrits.

Poden seguir contactant amb nosaltres a través de l’e-mail info@03820.org o personalment, a partir de setembre, a la nostra seu de l’avinguda Real Blanc, 63 baix (junt al bar “Acabat de fer”) els dilluns des de les 19:30 hores.


La Junta General de Radio Cocentaina ha aprobado, con 7 votos del PSOE y 3 del PP, eliminar el espacio de artículos de los partidos a partir del próximo número de la revista. Les invitamos a seguir la actualidad del Col·lectiu 03820 a través de la página web www.03820.org y en las redes sociales, donde seguiremos publicando nuestros escritos.

Pueden seguir contactando con nosotros a través del e-mail info@03820.org o personalmente, a partir de septiembre, en nuestra sede de la avenida Real Blanc, 63 bajo (junto al bar “Acabat de fer”) los lunes desde las 19:30 horas.


2 comentaris a “Avís / Aviso

 1. Aixo ells (PSOE i PP),en deuen dir llibertat democratica,pero es en realitat,”coto cerrado” solo para xorisos reconeguts.

  • Açò ens recorda que el Col·lectiu 03820 tenim solament dos vots d’un total de desset i que canviar les coses a vegades es complica, però mai serà una excusa per no intentar-ho.
   Sincerament pensem que aquest acord ens perjudica de manera especial, ja que sempre tenim coses importants i interessants a dir, sempre situant-ho tot des d’una perspectiva local. Amb açò només surten beneficiats els grans, els qui no tenen massa que contar i proposar, perquè impedeixen que ho fem els altres.
   Tanmateix, i malgrat ser una decisió que no ens satisfà, implica que tots “juguem amb les mateixes normes” perquè afecta a totes les formacions polítiques per igual. I això almenys és respectable.
   Ara depén de nosaltres el trobar i fer servir noves vies de comunicació amb la ciutadania. Si ens tanquen les portes, obrim les finestres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>