Assumim la responsabilitat

En la Junta General de Ràdio Cocentaina la Veu del Comtat, S.L. celebrada el passat 20 de febrer de 2014, va resultar triada per unanimitat com a nova presidenta de la mercantil la regidora Esther Blanes.Al Col·lectiu 03820 teníem molt clar que únicament acceptaríem la presidència si era votada per unanimitat i, a més, si tots els membres del Consell d’Administració assumien càrrecs i responsabilitats. Ambdós condicions es van complir i basant-se en això hem acceptat la presidència.

Des del primer minut, al Col·lectiu 03820 hem evidenciat que la ràdio i la revista són de tots i per això ja s’han celebrat quatre reunions obertes en les que entitats, associacions i particulars han pogut realitzar les seues aportacions, suggeriments i crítiques d’una forma participativa i constructiva. El Consell d’Administració ha contestat a quants dubtes i requeriments d’informació s’han plantejat amb total transparència. També s’han dut a terme reunions amb els professionals i amb els col·laboradors, que han fet arribar al consell les seues idees i propostes, havent-se pres bona nota de les deficiències apuntades per a la seua esmena.

Fruit del treball del Consell d’Administració, de la Junta General, dels professionals, dels col·laboradors i de tots els que vulguen participar, sorgiran sens dubte una nova ràdio i una nova revista de les que tothom ens sentirem orgullosos.

Article d'opinió escrit per Xavi Anduix


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>