LA RADIO DEL POBLE I COMARCA

Els mitjans de comunicació han de buscar la notícia, abans que estiga rància. Si en qualsevol moment passa una cosa extraordinària la notícia ha de ser fresca i original, això fa que la gent no canvie de sintonia i aprofite per anunciar els seus negocis. De no ser així s’anuncien en altres mitjans, (com el propi Ajuntament, que ha multiplicat per diversos zeros la publicitat en altres emissores de les ciutats veïnes) aquest és l’interès que ells tenen en què la Ràdio siga un servei públic i perdurable.

Radio i Revista


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>